Gym uppdatering

2014-09-15, 20:35:00 / Kategori: Träning
 
Träningen går verkligen så löjligt bra just nu att det typ inte är sant. Är så otroligt glad över det, käns sjukt att ha ökat så pass mycket som jag har gjort på så kort tid alltså. Från att ha ståt och stampat på ungefär samma vikter i typ ett år och sen helt plötsligt ökat med 2,5 - 5kg varje pass i typ alla muskelgrupper på bara några veckor? Crazy!!! Känns fantastiskt att ha blivit så stark och fått sånna resultat, som faktiskt avspeglas på kroppen sen :) Har fått höra det av människor runt om kring, till och med Gustav som ser mig varje dag tycker att jag har byggt på mig en hel del muskler som syns!!!! Sååååå nöjd över mig själv :D
 
 
Provade att "maxa" på knäböjen för drygt två veckor sedan, 10kg och jag tar min egen kroppsvikt ;) Möjligt att jag faktiskt ändå tar mer än detta men vågade inte köra tyngre eftersom att jag var själv och inte hade möjligheten att få pass om det skulle behövas. Nåja får prova tyngre en annan gång :)
 
 
Har på senaste tiden beställt en hel del nya träningskläder också, tre tröjor från BMR och en helt fantastisk träningsväska därifrån också. Sen har jag beställt ett nytt linne och ett par nya träningsbyxor från Better Bodies, så jävla snygga!! Träning är så fruktansvärt roligt och som grädde på moset är det än roligare när man har snygga träningskläder hehe. Har några fler plagg på listan innan jag känner mig nöjd, men får ta och sansa mig lite, har typ bara träningskläder snart ;) Men lika bra då jag tränar sex av sju dagar i veckan, om man bortser från cheerleading träningen för annars blir det sju dagar i veckan. Tränings freak!
 
 

More than a uniform <3

2014-09-15, 17:10:00 / Kategori: Cheerleding

USA - Orlando - Tampa - Clearwater beach

2014-09-01, 15:23:10 / Kategori: Minnen
En rätt kall och mörk februari kväll i boden, långt bort från sol, palmer, havet och värmen, bestämmde jag och Gustav oss väldigt spontant att vi skulle till USA och upptäcka Florida. 

I mars/ april bokade vi flygbiljetter, passen var redan klara och resväskor inhandlade. 
 
10 juni satte vi oss på ett av sas plan som tog oss 90 mil söderut, vill säga stocklholm. Där spenderade vi en gratis natte på Clarion tack vare min super gulliga pappa. Skålade i baren på högsta våningen med fantastisk utsikt, 36h senare satt vi i ett stort hus i kissimmee, Florida. 

Drygt två veckor spenderade vi i detta fantastiska land, två veckor av högluftfuktighet, sol, bad, värme, nöjen och en hel del alkohol ;) 
Vi har besökt universal studios, island of adventure, disney world, outlets, olika malls, aquatica, clearwater beach.
Vi har sett Jennifer Lopez live, ätit på cheescake factory, ätit på hard rock café, åkt cab, hållit i alligatorer, ätit alligatorer, varit på alligator jakt, druckit äckliga drinkar mitt på dagen (happy hour), handlat cider och öl i vanliga mataffärer, handlat på Wallmart, ätit haj. Listan kan göras lång.
Hur som så är det det absolut bästa två veckorna i mitt liv, så himla roligt alltså. Drömmer mig tillbaka varje dag och längtar tills nästa gång. (Ja, jag ska tillbaka, utan tvekan). Förresten så var Ella och Kristoffer, Gustavs bästa kompis och hans tjej där, nästan exakt samtidigt som oss så vi hängde en hel del med dem. As roligt!!!
 
Nåja, bilderna får tala för sig själv nu..