Live it up

2013-07-21, 16:21:13 / Kategori: Vardag

Jaha vad har hänt sen sist? Jo, jag och Gustav har varit på båten igen. Gustav ville att jag skulle följa med på Ferruforms firmafest. Käkade god mat, om än portionen var till för en bebis typ (?) drack massa gott, dansade och träffade både bra och mindre bra människor (är man gammal nog att vara förälder till den man raggar på borde man lägga av..) Men hade ju min Gustav där så det gick bra ändå.

Var på hamnfesten på torsdagen, bara jag och älskling. Käkade mat, myste och bara kollade på människor. Det är något som är himla roligt ibland.

Förra helgen fick jag också, äntligen!!!, träffa min finaste och bästa Rebecca igen. Gissa om jag var i extas?
Tillsammans åkte vi till gammelstan och fest där Gustav var. Det var en kombo fest för att André och Nina flyttat ihop och Andrés födelsedag. Senare på kvällen/ natten åkte hela gänget in till stan för att gå på hamnfesten.
Väl där åkte vi karuseller ett antal gånger och det är så barnsligt roligt. Natten avslutades senare i ett betydligt mindre sällskap och en sleep over hemma hos André och Nina.

Denna helg åkte vi en sväng till Luleå för att käka på Max och sen vidare på fest. Både jag och Gustav var nyktra då jag skulle övningsköra hem. Gick förvånansvärt bra eftersom att jag inte kört på 1-2år.
Igår åkte vi väldigt spontant till Farmen och kollade på Björn Rosenström. Underbart att stå ute, sjunga med och dansa. När Björn hade spelat klart gick vi in och ägde dansgolvet till stängning. Han med både shots, cider, öl och rom. Var av det sistnämnda var galet äckligt. Träffade massa bra människor och hade det väldigt bra tillsammans med älskling.

Har blivit en hel del festande på senaste men är väl lite så på sommaren. Klagar dock inte :)


Like boys in cars, buy us drinks in bars

2013-07-07, 18:54:54 / Kategori: Vardag

Jag har sällan något att skriva om på veckorna eftersom att det sällan händer något intressant att skriva om. Mest bara jobba, äta, sova och pussa på Gustav (vilket iof inte är så bara).

Igår var jag på jobbet i 13h och krigade på. Ångrade mig hela dagen att jag bytte pass och jobbade fast jag egentligen skulle ha varit ledig. Men så fort jag klev in genom dörren hemma var det värt det hundra gånger om. Min otroligt underbara Gustav hade städat hela lägenheten och fixat hela dagen. Inte nog med det hade han ny duschat (hur kan man lukta så sjukt gott som han? Galet!) och fixat sig. Han är verkligen snygg haha! Sist men inte minst fick jag en sjukt god drink när jag kom ut från duschen.
Efter några drinkar åkte vi spontant till Luleå och färjan. Där stötte vi på världens bästa Josefine och Gustav agerade gentleman och bjöd i baren.
Efter att ha träffat massa roliga människor och färjan stängt så gick vi på Max. Onyttig mat är sällan så god utan alkohol i kroppen. Sist men inte minst gick vi hem till Jossan och sov några timmar.

En perfekt lördag som knappast kunnat bli bättre. Han är för bra min Gustav <3


Make over

2013-07-04, 11:55:58 / Kategori: Vardag

Förra helgen åkte vi iväg på lite äventyr. Först Finland, gick omkring på köpcentret där, handlade på Alko och hade det underbart bra i solen. Där efter spenderade vi flera timmar inne på Ikea. Allt från shopping, till mat och även bus. Jag agerade rally förare genom nästan hela Ikea, och Gustav fick vara passagerare på varuvagnen. Sjukt kul och jobbigt! Haha. Efter all shopping fick vi pussla och bygga om i bilen för att få plats med alla varor vi hunnit handla på två omgångar inne på Ikea. Nåja efter mycket om och men fick allt plats tillslut :)
Svängde förbi syrran i gammelstan och blev bjudna på fika och en lång pratstund. Närmare midnatt parkerade vi bilen på gården och var lagomt trötta.

På söndagen blev det en ny shoppingrunda på storheden och sedan hem för att göra en make over här hemma. Väldigt nöjd med resultatet!
Får se hur länge jag är nöjd innan det blir en ny ändring här hemma ;)