Träning

2013-04-24, 12:55:33 / Kategori: Träning

Igår kväll var jag och hjärtat och tränade. Gick väldigt bra, körde dock på lite lättare vikt än vanligt pga att jag hade så jävla ont i ryggen. Idag är det däremot helt borta så får satsa på lite tyngre i morgon :)
I söndags nådde jag däremot mitt första mål i bänkpress och jag är så himla nöjd!!! Nu måste jag bara sätta upp ett nytt mål, får se hur lång tid det tar att nå det ;)


Helgen

2013-04-20, 20:02:53 / Kategori: Vardag
I dag har jag jobbat och jobbar än 8-21:15. Riktigt mördar pass men det går ganska bra ändå. Lönen i maj lär ju bli rätt fin :) Får se om jag får jobba i morgon eller om jag blir ledig :)
 
Förra helgen var sjukt rolig, på lördagen :)
Jag och hjärtat tog sovmorgon sen fick vi besök av Jossan och Tessan vilket var behövligt. Massa surr och svallet innan vi åkte till Max där vi som vanligt spenderar extremt mycket tid när vi väl är där :) 
På kvällen kom André och Nina, vi grillade middag tillsammans och skålade med drinkar som Nina stod för :) Spelade Mario kart 64 innan vi gick till krogen och dansade som galningar. Galet roligt verkligen :)
Kan säga att det var en trött tjej som la sig i sängen king 4 på morgonen, somnade tydligen med mobilen i högsta hugg. Haha


Look a like

2013-04-16, 00:19:11 / Kategori: Fotografier

Hittade en rolig app som jag lekt lite med under kvällen. Provade ett kort på Gustav och han blev lik stjärnan Patrick Swayze från Dirty dancing. Nog ser man likheter på dessa kort. Sen att min Gustav kan sin dirty dancing gör dem än mer lika. Haha ❤


Sötnosar <3

2013-04-15, 21:50:30 / Kategori: Fotografier

Älskling hängde med på cheerträningen igår också :) Då passade min 5åriga systerdotter på att lägga beslag på Gustav. Hon frågade lite gulligt om vi var gifta och när vi båda svarade nej så passade hon på. Hennes svar blev "bra för då ska jag gifta mig med Gustav" haha happ.. där blev jag utan pojkvän helt plötsligt. Haha! Sen tyckte hon att han skulle följa med hem till dem och sova där. Jag fick tydligen inte följa med utan skulle sova hemma. Nåja, tur hon är söt! <3


Dagens

2013-04-14, 22:30:50 / Kategori: Vardag
DAGENS:

Humör: Glad och trött
Planer: Snart gå och sova
Lyssnar på: ljudet på tvn
Artist: -
Tv program: Maria Wern på 4:an
Bästa: Mys med min älskling
Blogg: -
Väder: Har varit varmt och soligt idag, men nu är det mörkt ute :p
Gjort: Varit med André, Nina och hjärtat. Ätit på Rönnbäcks, tränat mina små tjejer i Cheerleading, solat, myst                 med min fina, hälsat på mamma och slappat i soffan :)
Beroende: Snus, annars inget, eller ja.. är alltid beroende av Gustav <3
Känsla: Trött men nöjd och lite excited på min nya grymma idee ;)
Sämsta: Att min älskling jobbar natt :/
Klädsel: Mjukisbyxor och t-shirt
Mat: Bara onyttigt, hamburgare och pommes frittes, skämmas ska jag göra..
Frisyr: Vågigt och i en tofs, sedan träningen
Citat: "Jag ska gifta mig med Gustav" sagt av min 5 åriga systerdotter ;)
Saknad: Gymmet, Rebecca och min älskling
Vän: Säger Gustav här också :)
Plats: Hemma i soffan just nu
Pryl: TDatorn
Minne: När jag och hjärtat var riktigt nykära, haha, återupplevde den känslan idag <3
Längtan: När hjärtat kommer hem i morgon och kryper ner under täcket och gosar med mig :)
Köp: Köpte soltid på Sun Tan, annars har Gustav betalat allt :)

Dagens

2013-04-11, 14:08:00 / Kategori: Dagens
DAGENS:

Humör: Glad
Planer: Jobba, träna och mysa med min älskling
Lyssnar på: Uncover
Artist: Zara Larsson
Tv program: Inget än, men i kväll fuskbyggarna, halv åtta hos mig och tonårsbossen
Bästa: Träffat Hanna :)
Blogg: Min egen hähä!
Väder: Soligt
Gjort: Duschat, sminkat mig, träffat Hanna, legat i soffan med datorn och snart jobba.
Beroende: Snus, träna och Gustav haha
Känsla: Lite trött
Sämsta: Att jag jobbar eftermiddag i stället för förmiddag och får träffa hjärtat så lite
Klädsel: Svarta jeans, vitt slappt linne och rosa hoodtröja
Mat: Proteindrink, fisk och grönsaker
Frisyr: nytvättat och utsläppt
Citat: Inget än så länge, men garanterat att det kommer något på jobbet
Saknad: Min babe <3
Vän: Hanna
Plats: Hemma i soffan just nu, annars stan, Björknässkolan och senare i kväll jobbet
Pryl: Telefonen, utan den skulle jag dö
Minne: Massa som jag och Hanna gått igenom idag
Längtan: Tills jag slutar och får komma hem, höll på att glömma gymmet!
Köp: Ingenting, ekonomisk ;)

Feel this moment

2013-04-11, 12:14:16 / Kategori: Vardag
Klev upp strax före tio idag, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för att träffa Hanna. Var super trevligt, surra, skratta och få massa uppdeteringar om alla möjliga människor. :)
Blev lite tokigt med matordningen idag men aja, huvudsaken att man äter alla mål i alla fall :) Blev en proteindrink till frukost, fisk och grönsaker till lunch, så får väl äta gröt med äggvita till mellanmål då. Haha underbart att jag snikade lunch på björknässkolan fast det var 4år sedan jag gick där. Nåja, gratis och nyttig mat tackar man inte nej till :)
 
Om knappt en och en halv timme ska jag börja gå till jobbet, sen blir det gymmet efter det och jag får äntligen träffa min Gustav igen. Har inte riktigt hunnit ses ordentligt sen i tisdags, längtar!!!

Hur en ledig dag kan se ut i kost och träning

2013-04-10, 22:24:27 / Kategori: Träning
Började dagen med en Ripped Pro och ett glas vatten sen gick jag ut på en Power walk i solen.
 
 
 
 
 
När jag kom hem igen så käkade jag frukost, fiberhavregrynsgröt med äggvita och osockrad hallonsylt, samt ett glas mjölk. Tog också vitamintilskott. Allt som allt ca. 300 kcal.
 
 
 
 
Där efter väntade jag i ungefär två timmar innan det var dags för mellan mål i form av en proteindrink, 120 kcal.
 
 
Väntade ungefär två timmar igen innan jag åt lunch, taco köttfärs, grönsaker i fullkorns tortillas, två sånna portioner för att få rätt mångd protein och kcal. Drack fun light till, vilket jag gör till alla måltider förutom frukosten. Hela måltiden bestod av ca. 500 kcal.
 
 
 
 
Ungefär en timme efter att jag hade ätit tog jag en pwo innan jag gick till gymmet för att få mer energi och uthållighet.
 
 
 
 
 
Körde först 4 olika set mage på vardera 12 repetitioner och sedan ett cardio pass på 30min, trött tjej med rosiga kinder efteråt må jag säga.
 
 
 
Direkt passet var färdigt tog jag en proteindrink igen, även den på 120 kcal.
 
 
 
När jag kom hem väntade jag ca 1h innan det blev dags för middag, kyckling med wokgrönsaker och hemma gjord tatzikisås på kvarg. Självklart fun light till det. Totalt ca. 360 kcal.
 
 
 
Sist men inte minst ett kvällsmål också, ytterligare en proteindrink på 120 kcal. (Måste handla hem annan typ av mellanmål som kvarg eller keso som man kan blanda med bär, nötter och fun light. Så det inte bara blir massa proteindrinkar.)
 
 
 
 
I morgon och på fredag jobbar jag eftermiddag, ska bli kul att se om det blir svårt att hålla kost schemat då när man ska lyckas passa in att äta och jobba samtidigt. Nåja, blir styrke i morgon, lääängtar! 
Nu ska jag se färdigt sveriges mästerkock innan jag kryper ner i sängen.
 

Gym outfit

2013-04-10, 17:44:00 / Kategori: Träning
 
Skor från Adidas
 
 
 
Tights från Better Bodies
 
 
 
Linne, ibland svart och ibland rosa från antingen H&M eller Bambu
 
 
 
 
Hoodtröja från Adidas
 
 

Smart shaker från Gymgrossisten
 
 
 
 
 
 
Sportarmband för Iphone från Belkin
 

Tränings musik

2013-04-10, 13:46:07 / Kategori: Träning
 
 
Lite av min träningsmusik som får mig lite extra motiverad och uthållig. Utan min musik skulle det gå så mycket sämre på gymmet. Ska ta och mysa i soffan en stund innan jag tar tag i disken. Sen hade jag tänkt dra på gymmet och köra lite mage och 30min cardio :)

Remember, you are My happy ending.

2013-04-09, 13:50:52 / Kategori: Fotografier


Livet rullar på

2013-04-09, 13:11:36 / Kategori: Vardag

Som rubriken lyder rullar livet på väldigt bra.
Det har hunnit vara påsk, jag och hjärtat gjorde det himla bra och lyckades bli bjudna på middag hela helgen ;) På fredagen åkte vi till syrran och käkade årets första grillade middag. Hade lite små fest med goda drinkar och cider, spelade Wii fit, skrattade och hade det riktigt bra :)
På lördag gick jag och hjärtat till gymmet med solen skinande på himlen, vårkänslor om något. Senare mot eftermiddagen åkte vi till byn för att käka middag och umgås. Surrade och skrattade i massor för att sen leta påskägg. Hur söt var inte Gustavs mamma som hade köpt och gömt ett åt mig med? Blev barnsligt lycklig då jag inte minst när jag sist fick ett. Haha!
Söndag myste vi på hemma en stund innan vi åkte till Cheerhallen som vi hade helt för oss själva tillsammans med syrran och hennes döttrar.
Hjärtat mitt regerade på mattan och gjorde både frivolter och flickisar, världens grymmaste må jag säga. Själv är jag för feg för sånt där och antar att det är tack vare det som jag fortfarande lever och är hel. Provade dock på flickis med hjälp och det gick as bra :)
Efter den träningen åkte hela gänget till mamma och åt super god middag. Svängde förbi Ante och Malin innan vi åkte hem där även Madde och Robin var. Gustav smet över till deras granne en stund också, Kristoffer och passade på att ha lite killsnack ;)

4/5 arbetsdagar har jag hunnit avverka och fått ihop bra med timmar. Hade besök av min bästa Rebecca också den veckan. Massa tjejsnack som stackars Gustav fick ta del av, tror däremot att han var ganska nöjd ändå ;) Vi avslutade kvällen på gymmet och Rebecca visade musklerna ordentligt. Den bruden kan verkligen lyfta skrot alltså haha ;)
Fredagen jobbade jag en extremt kort förmiddag så hjärtat kom och hämtade mig när jag var färdig för att bjuda mig på lunch. Världens mysigaste kille helt klart!
Helgen har vi ägnat oss åt vårt nya beroende - Mario kart! Hur galet kul är inte det? (Ligger just nu i sängen och väntar på att sötnosen ska komma hem så vi kan ta upp kampen igen)
Söndags var det cheerträning som vanligt igen och Gustav följde med och kikade vad vi gjorde. Tycker att det är as kul när han vill följa med och kika :) Den kvällen avslutade vi sen på gymmet och jag är himla imponerad av mig själv, ökade i var enda övning, igen! Kändes sjukt bra och lovar att jag kommer leva på det länge!! Har även börjat lite smått på min diet, yey!

Efter denna mils långa uppdatering ska jag göra något mer vettigt i stället, typ äta.. Igen!

Gustav <3