Jobbelijobb

2012-09-19, 19:48:28 / Kategori: Vardag

Sitter på jobbet och har precis blivit färdig med allt :) Så nu är det mest bara att se om det larmar något och att vänta på att få gå hem :)
Verkligen skönt när allt flyter på och man kan sitta och fika med kollegerna en stund.
Ska försöka se om jag kan smita någon minut tidigare så hinner jag med bussen hem. Vill hinna pussa på Gurra ordentligt innan han åker och jobbar natt :) Vi går som om varandra hemma nu når båda jobbar. Men tur att vi har helgen ledig båda två så vi kan mysa ikapp det vi missat. :)

Drygt en timma kvar att jobba, yey :)


Your love is my drug

2012-09-19, 12:18:09 / Kategori: Vardag

En månad tillbaka

2012-09-16, 10:48:01 / Kategori: Vardag

Har bara skrivit dagens och laddat upp någon bild, så jag tänkte skriva ner lite vad jag har hunnit med :)

Min söta systerdotter har fyllt år, hon är hela 5år gammal nu. Oj oj oj vad tiden går fort, hon är ju nu mera en ganska stor flicka och börjar skolan redan nästa år.
Jag och Gustav cyklade ut till sinken på hennes födelsedag och blev bjuden på tårta och allt möjligt gott. Min andra systerdotter Olivia som snart fyller 3år lekte med mig och Gustav hela tiden. :) Tror att båda småtjejerna tyckte att Gustav var en rolig typ att leka med.

Några dagar senare åkte jag och älskling, tillsammans med ett stort gäng av Nina och Andrés kompisar, ut med Laponia på räkfrossa. Kändes lite konstigt att vara på jobbet som gäst och inte som servitris. Det var i alla fall väldigt gott och mysigt :)

I slutet av Augusti var det dags för Valvträskfestivalen. Det var lagomt mycket folk och en hel del bekanta ansikten dök upp. På scenen fanns bland annat Timbuktu som körde några härliga låtar som man lätt kunde sjunga med i. Bäst var nog ändå att jag och älskling fick komma in gratis :)

Dagen efter festivalen var det dags för min andra buggtävling och min danspartner Andrés första :) Vi hade en rejäl hejarklack på första parkett och inte minst världens bästa tränare Gustav och Rebecca!
En plats från pallen, alltså en fjärde plats, men lika glada var vi för det eftersom att vi slagit några par som tävlat mycket längre än oss :)
Dagen efter tävlingen kom André och Nina över med tårta för att fira vår fjärde plats men också för att fira att min älskling fått fast jobb :) Tårtan var extremt god och mysfaktorn var på topp!

Min mamma har här om dagarna hunnit vara på besök. Vi lagade god middag tillsammans och hon hade även med sig en fin inflyttnings present till mig och Gustav. Glad som tusan blev jag för den :)

I helgen har jag och sötnos bara haft myskvällar (efter några helger med fest var det skönt) Vi laddade upp med allt möjligt gott som vi ätit nästan som frukost, lunch och middag. Otroligt gott!


Dagens

2012-09-05, 02:33:47 / Kategori: Dagens
DAGENS:

Humör: Lycklig
Planer: Städa och se Skilda världar
Lyssnar på: Snart ännu ett avsnitt av Skilda världar
Artist: -
Tv program: Skilda världar
Bästa: Att min fina pojkvän fått fast jobb :)
Blogg: -
Väder: Höstväder ála regn och blåsigt
Gjort: Ätit godis, sett skilda världar och myst med katterna i soffan
Beroende: -
Känsla: Kär och lycklig :) <3
Sämsta: Gustav jobbar natt och jag får sova själv :/
Klädsel: Trosor och under ett varmt täcke
Mat: Bara godis än så länge
Frisyr: Utsläppt och risigt
Citat: -
Saknad: Gustav <3
Vän: -
Plats: Sängen
Pryl: Datorn
Minne: Min och Andrés 4:e plats på senaste buggtävlingen, yeah!
Längtan: Att Gustav kommer hem och myser med mig <3
Köp: Inget alls :)