Jobb

2012-10-28, 15:38:05 / Kategori: Vardag

Just nu ligger jag i soffan inne i personalrummet. Har min andra och sista rast för dagen.
Åkte till Boden i fredags kväll för att vara Bodenbo och mambo, vill säga sambo med mamma, i helgen.
Igår jobbade jag 8-21:15 och idag 7-20:45. Jag brukar passa på att jobba helg när Gustav jobbar helg, vilket han gör nu - natthelg. Inget vidare men vi får bra med pengar i alla fall :) Det negativa är att jag saknar honom så det gör ont!! Men i morgon får vi ses igen när jag har slutat, jobbar 7-16. :)

Eftersom att Gustav jobbade helg förra helgen också så gjorde jag det med. Men på lördag kväll var vi lediga båda två så då åkte vi förbi pappa och gratulerade honom på födelsedagen. Vi blev bjudna på både pizza och tårta, hur gott som helst.
Måndag var vi lediga båda två och var dessutom bjudna på ett kalas till, min minsta systerdotter fyllde 3år. Där blev det tårta igen och massa annat gott :) Senare på kvällen gick vi på bio och såg Paranormal activity 4, riktigt mysigt :)
På tisdag fick vi besök av André, satt och surrade hela kvällen iprincip.
Onsdag åkte jag och hjärtat iväg och gymmade, även torsdag bjöd på gym. Så har hunnit med kondition, mage, ben och rumpa den här veckan :) Nu väntar jag bara på att vårt paket från gymgrossisten ska komma :) Efter gymet på torsdag så gick vi på ljushowen i Luleå och även kikade lite i affärer som hade kvällsöppet.
Mycket mysig vecka :)

Jobbar som sagt i morgon men sen ska jag vara ledig fram tills fredag. Ska jobba en helg till, sen blir det minst två lediga helger. Längtar!!! :)


Dagens

2012-10-11, 23:28:00 / Kategori: Dagens
DAGENS:

Humör: Neutral
Planer: Sova
Lyssnar på: Somebody that i used to know
Artist: Gotye
Tv program: Inget alls, har däremot sett nya Johan Falk filmen
Bästa: När Gustav kröp ner under täcket med mig i morse ♥
Blogg: Alla möjliga jag har på bloglovin
Väder: Soligt tidigare idag och nu natt svart typ
Gjort: Legat i soffan med datorn, sett film och myst med hjärtat 
Beroende: Snus, jag som lyckades sluta i en och en halv månad..
Känsla: Trött
Sämsta: Att jag har någon allergisk reaktion, kliar i ögonen, de är uppsvällda, kliar i näsan och nyser
Klädsel: Gustavs dragon age tröja, strumpor, mjukisbyxor och trosor såklart
Mat: Beställt mat från matstället, mmm!
Frisyr: nytvättat igår, utsläppt och totalt ofixat
Citat: "Älskar dig sötnos" ála Gustav :)
Saknad: Rebecca, snart två veckor sedan sist vi sågs...
Vän: Måste säga Gustav eftersom att han är den enda människan jag sett idag, haha, annars Rebecca
Plats: Hemma i soffan, hur skön är den inte lixom?
Pryl: Telefonen och datorn
Minne: Inget speciellt som jag tänkt på idag
Längtan: Helgen
Köp: Mat från matstället ;)

En sista natt

2012-10-11, 22:01:29 / Kategori: Vardag
Last night of hell...
 
Gustav har precis åkt iväg och jobbat sin sista natt för den här veckan. Lägenheten blev genast sju gånger större, helt tom och tyst på samma gång. Inte ens katterna lever om, bara sover i varsit soffhörn. 
Längtar redan, som ett litet barn till julafton, tills han kommer hem och gosar ner sig i sängen med mig ♥
Tror jag ska lägga mig tidigt i kväll så känns det som att tiden går fortare till älskling kommer hem :)
 
I morgon jobbar jag 16-21 vilket känns sådär då Gustav är ledig, men jag får i alla fall skjuts dit av honom och bara det gör ju saken betydligt bättre. Men sen är det helg och gissa om jag ska njuta? (Faktiskt jobbat alla dagar den här veckan med undantag för i dag.) Min och Gustavs sista lediga helg tillsammans på en månad, but hey cash is king, right? Innan jobbet ska jag träffa mamma en stund och så ska jag pussa ordentligt på min kära hund :) Saknar den lilla sprätten!
 
 
 
Sötnosen ligger och snarkar här brevid

Man tänker inte lika mycket på det förän man verkligen saknar det

2012-10-10, 12:44:05 / Kategori: Tankar och Åsikter
Gustav jobbar natt den här veckan och det är hans värsta pass för mig, vi går som om varandra känns det som.
Jobbar jag förmiddag går det visserligen bättre för då kan vi ses och mysa från det att jag kommer hem tills han är tvungen att åka men som den här veckan, då jobbar jag tre kvällar... När han kommer hem så sover jag, när jag kliver upp så sover han. Jag åker iväg och jobbar när han fortfarande sover och när jag kommer hem har han redan börjat jobba igen. 
Får se det positivt i alla fall, vi båda har jobb vilket resulterar bra med pengar, man uppskattar verkligen tiden man har med varandra, så som helgerna och man tar defenitivt vara på tiden. Skickar söta sms till varandra och möts upp någonstan, om än bara för några få minuter för att hinna pussas lite och bäst av allt - säga att man älskar varandra. 
 
Precis innan jag somnar på kvällen, när han jobbar natt, saknar jag verkligen vissa saker som man annars lätt glömmer bort och inte reflekterar över så mysket. Så som de kvällar när vi går och lägger oss tillsammans, han ligger bakom mig, stryker mig i håret och pussar mig i nacken. Jag känner hans värme och hjärtslag mot min rygg samtidigt som han kramar mig lite hårdare.
Jag saknar också de nätter då jag ibland vaknar och ser honom (för mig världens finaste kille) sova bredvid mig, för att senare somna om med ett leende på läpparna och känslan av kärlek i hela kroppen. Det är ju nästan galet, men samtidit otroligt fint, hur mycket kärlek man faktiskt kan känna för en annan människa. 
Sist men absolut inte minst saknar jag mina god natt pussar, för jag får verkligen dem bästa god natt pussarna i världen, det är jag helt säker på!
 
Jag älskar dig Gustav 
 

Födelsedag

2012-10-05, 15:05:37 / Kategori: Vardag
 
 
Igår var det älsklings födelsedag så jag bakade två tårtor, första gången i hela mitt liv, och det kom hit en massa folk på besök. Sen drack vi lite vin med tända ljus och bara myste, tills vi båda somnade i soffan haha :)
Har haft ett fyra dagars projekt in för hans födelsedag och längtat som ett litet barn bara för att jag tycker det är super roligt med pyssel och planering. Han blev i alla fall jätte glad med sina presenter och hela dagen så det var ju hur bra som hellst :)
I kväll ska vi på fest hos hans lille brorsa på Porsön, skulle tydligen komma dit en massa folk. Blir säkert trevligt :)