En ny garderob

2013-08-22, 22:24:30 / Kategori: Vardag

Var hos syrran igår och hade lite mys då Gustav ändå jobbar natt. Käkade chokladpudding, såg på tv och bäst av allt... Hon hade rensat sin garderob så jag blev typ 20kg kläder rikare. Haha nu återstår det bara att hitta plats åt allt ;)


Kräftskiva

2013-08-16, 20:08:43 / Kategori: Vardag

I lördags hade familjen återigen planer, denna gång kräftskiva och en utekväll på Western Farm.
Vi käkade upp ett helt paket med kräftor och massa annat gott. Avnjöt hemma gjord vanilj pannacotta med vit choklad. Lyssnade på musik, Gustav tog fram sin extrema pedagogik och förklarade samt visade med hjälp av teater olika saker som jag och Beckis inte förstod sist men inte minst fick jag vara kvällens bartender. Kan lova att drinkarna blev sjukt goda!
Precis innan midnatt tog vi en taxi mot farmen. Väl inne fick vi uppleva Stiftelsen live, sjöng med och dansade som aldrig förr. Vi han med att regera dansgolvet än en gång och trängas i baren innan det blev stängning och hemfärd med taxi.
Felfri helg är nog rätt beskrivning! :)


Familjesemester

2013-08-16, 19:59:17 / Kategori: Vardag

Förra helgen stack lilla familjen, bestående av "pappa" Gustav, "mamma" Frida och vår söta lilla "bebis" Rebecca (trots ett par år äldre så är jag ändå hennes "mamma", åtminstone extra) ut på en mini semester till *trumvirvel* ... FINLAND!!! Halvvägs till Ryssland till och med, allt för att gå på zoo och se isbjörnar. Haha! Såklart min galna idée och så fort Beckis fick höra min plan så verkade hon vara minst lika på. ;) Stackars Gustav fick agera chaufför, totalt över 60mil tur och retur. Nåja, väl på plats såg han inte ut att lida allt för mycket :) Efter zoo besöket så stannade vi till på Tex, typ Finlands motsvarighet på dollar store, om än något dyrare men med betydligt större utbud.
Nästa stopp blev Rajala köpcenter och givetvis Alko där korten gick varmt. Fick med oss en massa gott :) Tillsist blev det Ikea och lite shopping där med :)
På vägen hem stannade vi till hos min pappa och blev bjudna på fika och en massa surr. Strax före midnatt var vi hemma i Boden igen, efter nästan 16h på vift :)


Valvträsk

2013-08-16, 19:44:33 / Kategori: Vardag

Jag blev ju sjuk sisådär i typ två veckor. Inte kul alls!! Nåja ska man se det från den ljusa sidan så fick jag ju spendera massa mys tid med Gustav som haft en månads (!) semester. :)
Vi hängde i byn hos hans föräldrar i ungefär en vecka nästan, totalt med några turer hem. Första svängen hade vi med Beckis också så hon fick träffa Gustavs otroligt mysiga och roliga familj :) Mina feberfria dagar passade vi på att lapa lite sol, spela kubb, bada lite smått. Väldigt härligt var det så nästa sommar ska jag också ha semester ;)
Nåja när Beckis hade åkt hem så började vårt lan haha. Gustav har köpt en bärbar speldator så jag kan vara med och spela med honom och hans brorsor. Galet mycket roligare än vad jag först trodde :) En kväll åkte vi och hela familjen och fiskade med picknick, mysigt! Sen under min förkylning har Gustavs mamma tagit lite extra hand om mig. Bortskämd? Ja!! Haha, något jag hade kunnat leva med utan problem ;) Som sagt, nästan en vecka i Valvträsk och förutom ovannämnt så har vi sett en hel del djur också. Lite mini safari typ :p


Diamonds are a girls bestfriend

2013-08-16, 19:24:14 / Kategori: Vardag

För en månad sedan kom äntligen förlovnings ringarna :) Gustavs är en slät guldring medan min är med stenar i som ni ser.
Måste erkänna att jag blev ordentligt bortskämd och fick välja exakt vilken ring jag ville. Har typ svävat på moln tack vare den här otroligt fina ringen och min Gustav är verkligen världens gulligaste ❤