Godis

2011-04-11, 21:29:11 / Kategori: Vardag
Jag och hjärtat har precis varit på en promenad och köpt godis lagomt till Big Brother.
Får se hur många jag lyckas äta innan jag börja tycka att det är äckligt..


Vanlig måndag

2011-04-11, 20:05:44 / Kategori: Vardag
Som jag skrev igår har jag lyckats vända ordentligt på dygnet och det resulterade till att jag vaknade klockan tre i dag. Skönt att sova om det inte vore för att jag drömt mardrömmar i princip hela natten.

Det här med pluggandet har inte heller gått något vidare bra, har inte öppnat boken alls om jag ska vara ärlig. Så jag skjuter upp det en dag till, som vanligt.

Städat har jag däremot gjort, eller jag har mest slängt skräp och plockat undan från golvet men jag tänker att det är bättre än ingenting!

Nu däremot ska jag avnjuta en vanlig husmanskost bestående av fiskpinnar med citron och potatis samt mjölk till det. Vad kan passa bättre till än det till middag på en måndag? Som om det inte vore det enda så ska ögonen också få njutning i form av bra tv, 112 poliser.


Vänt på dygnet

2011-04-11, 04:39:55 / Kategori: Vardag
Känner att jag verkligen vänt på dygnet alldels för mycket nu. Jag har inte heller följt mitt pluggschema som jag satt upp. Oj oj! Får ta tag i det i morgon igen, men nu ska jag krypa ner bredvid min sötnos :) God natt!


Eye of the tiger

2011-04-11, 02:42:50 / Kategori: Fotografier

  
 


Sparkdräkt!

2011-04-10, 22:29:03 / Kategori: Shopping
Då har jag också beställt en One-Piece, fast den svenska varienten - Ziperall!


Dag 11 - Mina syskon

2011-04-10, 20:36:00 / Kategori: Om Frida
Mina syskon är alla äldre än mig från 11år äldre till 7år så jag är en sladdis kan man säga.

Min äldsta syster har jag ingen kontakt med just nu av olika omständigheter.
Min bror bor i utanför Oslo vilket gör att det blir svårt att ha så bra kontakt med pga avståndet.
Min andra syster har jag däremot bra kontakt med. Jag ser henne nästan ibland mer som en bästa kompis än som syster vilket jag tycker är jätte kul. Vi har nästan alltid, trots ålders skillnaden, haft delade intressen så som Cheerledingen. Nu har vi däremot inte setts på ett tag eftersom hon precis har börjat jobba igen efter mammaledighet och jag har min skola här i Skellefteå.


Finaste storasyster Anna-Karin och jag ♥


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

2011-04-09, 00:02:00 / Kategori: Om Frida

  
Kavaj - H&M
Linnen - Gina tricot
Leggings - Nelly


Dance fucker dance

2011-04-08, 18:44:13 / Kategori: Vardag
Då var första vinglaset intaget, snart ska jag och sötnos börja gå till Jossan för att sedan gå vidara till Karro. Utgång blir det också på Mollys, kommer säkert bli grymt!


Nya heels

2011-04-08, 10:00:00 / Kategori: Shopping

Dag 09 - Min tro

2011-04-08, 10:00:00 / Kategori: Om Frida
Jag har ingen speciellt stark tro vad det gäller religion, men en sak jag tror starkt på är mig själv. Det kanske kan låta självsäkert men tror man inte på sig själv lär ingen annan heller göra det.
Jag vet vad jag vill här i världen, jag har tydliga mål med mitt liv och jag gör mitt bästa för att leva upp till dem också. Hittills har jag lyckats med det jag har velat - ta mig in på frisörprogram. Det hade jag aldrig fixat om jag inte hade trott på mig själv!

                       

Underbar

2011-04-07, 23:59:00 / Kategori: Fotografier


Du är vacker som du är


Dag 08 - Ett ögonblick

2011-04-07, 23:52:00 / Kategori: Om Frida

Man hinner med många ögonblick under 19års tid och jag skulle kunna räkna upp hur många som hellst. Men jag tänkte begränsa mig till ett, det senaste som just nu ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Jag fick aldrig någon relation till varken min farmor eller farfar eftersom farmor dog innan jag föddes och farfar dog bara några månader efter min födsel. Pappa är inte den som pratar så mycket om det och mina syskon var inte jätte stora så dem har kvar några tydliga minnen. Farmor och farfar har därför alltid varit något utav en gåta för mig. Men nu det senaste halvåret har jag träffat min farbror några gånger som är väldigt bra på att berätta. Jag har därför kanske tagit lite tillfället i akt och passat på att fråga honom om saker jag undrat.

På min pappas bröllop hade min syster våran farmors förlovningsring på sig vilket min farbror uppmärcksammade på ett positivt sätt. Vi kom därför in på det ämnet om farmor och min syster berättade att våran äldre syster hade farmors vigselring. Min farbror kunde därför räkna ut att jag inte hade något från min farmor inte inte från farfar heller eftersom den ringen har pappa.

Förra veckan träffade jag min farbror på min låtsas morfars begravning. Eftersom pappa hade mycket att hjälpa till med var jag därför mest med min farbror och man kan väl säga att han tog lite hand om mig. Innan min farbror och hans fru skulle åka ber han mig följa med ut för att jag ska få en sak av honom. Jag ser att han blir lite smått tårögd innan han tar fram en ring och berättar att det är min gammel farmors ring och att han tycker att jag ska ha den.

Om än det kanske inte låter så mycket för världen så betyder det otroligt mycket för mig och jag är otroligt tacksam över att jag får ha den. Den sista länken till mina farföräldrar förutom ♥


En månad sen

2011-04-07, 21:47:13 / Kategori: Vardag

Ja, det var ju ett tag sedan jag bloggade. Det har i och för sig inte hänt så super mycket sen dess. Jag har hunnit fylla 19 år, haft besök av min skånska kusin, träffat kompisar i Boden, jobbat, hängt en del med Sara och såklart varit med Joakim. En rätt trevlig månad faktisk!


Frida 19år