Still going strong

2014-03-25, 22:23:11 / Kategori: Shopping
Hej!
Idag har det varit en fantastiskt bra dag må jag säga. Började med att jag tog med Gustav till Luleå för att impuls köpa den nya Wii konsolen, Wii u och fyra spel. Lycklig som ett litet barn typ! 


Så jag och hjärtat har börjat spela super Mario 3D world och det är så kul!

Sedan lyckades jag förvåna både mig själv och älskling genom att klara en pull up för första gången utan hjälp. Galet coolt! 
Sist men inte minst har jag rent ut sagt kört järnet på gymmet och mer eller mindre dödat min rumpa och ben. Avslutade med fem sett bänkpress. Var ovanligt stark och pigg hela passet trots deffen. På tal om den så börjar mitt schyssta sexpack äntligen komma fram och rätt tydligt också. Hehe, förbannat nöjd!!!


Nu spela några timmar till ;)

På återseende fighters!

Ingen vanlig dag...

2014-03-13, 10:25:08 / Kategori: Vardag
...för idag är det min födelsedag! 🎁🎈
Har redan hunnit få en present utav min fina Gustav, en MacBook PRO med retinaskärm samt Appel tv. Sjukt nöjd tjej :) 


Vi har också hunnit skaffa oss en systemkamera, en cannon eos 600d, perfekt tills vi åker till Orlando i USA i två veckor :) Yey, längtar sjukt mycket :) 
Huset vi ska bo i är redan fixat, gratis wi-fi, egen pool, gym, golfbana och bäst av allt 15min till Disney world, seaworld, och universal studio :D Sist men inte minst så brukar medeltemperaturen vara hela 32 grader under den period som vi kommer vara där :) hihi. 

Har ju förresten glömt att berätta att vi flyttade i oktober, haha, rätt längesedan. ;) Nu mera bor vi i en 3:a och fortfarande mitt i stan. Så galet skönt med ett till rum bara för datorerna och en gästsäng :) Inte att förglömma mitt cheerleading altare med tävlingsdräkter, fotografier, pokaler, medaljer och rosetter - love it ❤️

Vad har mer hänt sen sist? Jo jag har börjat plugga till undersköterska och har därmed kunnat säga hejdå åt kommunen i sommar och hej hej sjukhuset :) Ska bli väldigt roligt och spännande att prova något nytt! Kommer vara både på barnmottagningen samt på barn och ungdomsavdelningen, precis som jag velat :) Nästa sommar klättrar jag mest troligt upp ett snäpp och är på neonatalavdelningen, förtidigt födda barn. Chefen för den avdelningen har redan frågat om jag vill/ kan jobba där så förhoppningsvis blir det så :) Alltid kul att bli tillfrågad :) 
Det tråkigaste blir nog att inte fortsätta jobba med den fruktansvärt underbara personal som jag jobbar med nu. De är verkligen super mysiga och man bjuds på kramar och fina komplimanger titt som tätt ❤️ Nåja jag får ju se dem när jag hälsar på mormor och när jag hoppar in och jobbar lite extra utöver plugget :) 

Jag har också hängt i Umeå en hel helg med Cheer Future. Mina tjejer har tävlat och de skötte sig helt exemplariskt, både på mattan och utanför. Kom en hel del glädjetårar också, så bra och söta var de. 🎀 🏆


Nu ska jag skutta upp ur sängen och fixa lite fika för i kväll och mig själv såklart hehe ;)