Lite av en periodare

2013-06-19, 10:15:36 / Kategori: Vardag

Ja nu var det ett tag sedan sist jag skrev något om vardagen och inte bara snuttinutt inlägg om jordens finaste, vill säga Gustav.

Vad har då hänt? Jo en hel del.
Jag och mina andra hälft tog en ordentlig spontan tripp till Stockholm. 1h och 45min innan avgång bokade vi flygbiljetter och kom väldigt billigt undan. Hoppade snabbt in i bilen och körde mot Kallax. Köpte fika och klev ombord. Tyvärr lämnade vi ett otroligt varmt och soligt Norrbotten för ett något svalare, gråmulet och regnigt Stockholm. Tog Arlanda express in till T-centralen där vi bytte till pendeltåg mot Tumba. Väl där blev vi upplockade och Gustav köpte en sjukt snygg och bra bil.
När bilköpet var färdigt åkte vi upp till Alby för att sova hos världens bästa Sara. Ett kärt återseende efter nästan ett halvår.
Dagen efter tog vi tunnelbanan in till Stockholm centrum. Gick drottninggatan ner, förbi regeringen, genom gamlastan, förbi slussen och vidare förbi kungsträdgården innan vi kom fram på stureplan. Blev lite shopping för mig inne på Zara innan vi käkade frunch på tacobar. Där efter gick vi ner mot T-centralen igen och på vägen köpte hjärtat nya kläder. Vi tog tunnelbanan tillbaka mot Alby där vi lämnat bilen och åkte sedan vidare till Ikea som bjöd på mer shopping och middag.
Sen rullade vi hemåt med den nya pärlan.
Var sjukt mysigt att vara i Stockholm med hjärtat och visa honom huvudstaden eftersom att han aldrig varit där tidigare. Otroligt roligt att se alla stureplans överklass människor också med bakåtslikat hår, skjorta och solglasögon haha. Skönt att få en minisemester tillsammans nu innan jag börjar gå på schema.

Igår hämtade vi hem en ny familjemedlem på ca. 8 veckor. En super söt och nyfiken liten kanin som fått namnet Filur. Gustav kallar honom dock för lite allt möjligt, från Prutten till lilla stumpen. Ska bli spännande och se hur den lilla varelsen utvecklas och vad han får för personlighet.

Igår sa jag också hejdå till min fina Rebecca som lämnar mig i drygt treveckor för jobb och semester. Kommer sakna henne som som bara den och räkna dagar tills hon kommer hem igen. När hon kommer hem blir det fest och jag kommer återgå till att vara världens lyckligaste!

Om jag inte redan var världens mest bortskämda med jordens bästa vänner, pojkvän och syster så är jag då verkligen det nu efter allt.
Blivit bjuden till Stockholm av hjärtat och fått en kanin av honom som sagt.
Haft galet roligt och fått skrattanfall med mina vänner så gott som dagligen. Haft en syster som ställt upp och sagt underbara saker. Om det inte är lycka så säg! :)


Yours are the sweetest eyes I've ever seen

2013-06-15, 02:18:01 / Kategori: Fotografier

Underbart att få somna bredvid den här otroligt fina killen varje natt 😊 ❤