This is love

2013-05-27, 10:57:33 / Kategori: Vardag

Den absolut finaste killen i världen kom hem med dessa igår ❤


En person som kommit mig nära på kort tid

2013-05-14, 09:10:00 / Kategori: Om Frida
Min kär pojkvän kom mig nog ganska nära snabbt. Han vet så gott som allt om mig vilket är otroligt skönt när man har ett förhållande och bor ihop. Det gör allt så mycket enklare :) Jag behöver inte säga något om jag är sur eller ledsen, det vet och ser han direkt. Han vet vad jag tycker är jobbigt och finns där för att stötta och trösta. Han vet exakt vad som gör mig glad och betyder mycket för mig, vad det än är finns han altid där på ett litet hörn :) Älskar verkligen att vi har så sjukt kul ihop och har exakt samma humor.
Han är världens bästa ♥
 
 
 
En annan person som kommit mig väldigt när på kort tid är min fina Rebecca. Vi träffades för första gången på vårat gemensamma sommarjobb 2012. Jag tyckte att hon var väldigt gullig och trevlig, vi hade samma typ av humor och skrattade väldigt mycket tillsammans när vi jobbade ihop. Ju mer vi lärde känna varandra ju mer insåg vi att vi hade väldigt, väldigt mycket gemensamt. Både tankar, åsikter, fritidsintressen och liknande. 
Idag, knappt ett år senare är hon nog den av mina kompisar som vet mest om mig, som jag känner att jag kan prata med om allt. Saknar henne typ varje dag och längtar lika mycket varje gång tills vi ska ses, även om det är dagen efter :) Den här sommaren kommer utan tvekan inte bli lika rolig som förra, när jag inte få ha min finaste Reb med mig på jobbet.. Nåja, hon är världens bästa tjej i alla fall, min Rebecca! ♥
 
 

13 Maj 2013

2013-05-13, 23:45:58 / Kategori: Vardag

Har jobbat varje dag sen i torsdags, dessutom dubbelpass både lördag och söndag. Åkt tidigt på morgonen och kommit hem sent på kvällen. Har jobbat en 5h förmiddag idag, hade knappast orkat mer. Sjukt trött både fysiskt och psykiskt.
Direkt jag kom hem duschade jag lite snabbt och sen gick jag och sov med Gustav, han har jobbat natt så behövde sova lite till :) Strax före 18:00 vaknade vi igen (!!!) Helt galet, men behövligt :)

Hela kvällen har jag myst i Gustavs tröja, finns det seriöst ett mysigare klädesplagg än pojkvännens tröjor?
Den är sen ett tag tillbaka min :) Hade den jämt förut och när Gustav hade vikit in kläder i garderoben så låg den på min hylla. Efter det så sa han att jag fick den, sötnos :) Tredje tröjan jag fått ta över från hans garderob. Men favoriten som jag äntligen fått är hans gråa dragon age hood tröja, love it!

Ledig i morgon sen jobb varje dag till och med söndag. Även denna helg bjuder på dubbelpass. Kommer bli äckligt rik när lönen kommer, yey!
Nä nu sova och invänta när hjärtat kommer hem från jobbet :)


Min träning

2013-05-13, 14:16:00 / Kategori: Om Frida
Innan jag började träna över huvudtaget så vägde jag 48kg (är 167cm lång). Det var hösten 2011 och då körde jag några pass, mest på rullbandet, sit ups, rygg ups och danspass. Sen gjorde jag några pass i början av 2012 och då blev det med maskiner och fria vikter. Tyckte att det var riktigt tråkigt och jobbigt, tvingade mig själv att köra - mest för att jag lagt ut pengar på det. I slutet av sommaren 2012 hade jag ätit upp mig 9kg och låg på 57kg. 
Under hösten 2012 började jag om igen och körde lite då och då tillsammans med Gustav och även Rebecca hakade på. Köpte ordentliga träningskläder, skor och började använda proteinpulver, pwo, vitaminer och omega3. Efter nyår kan man väl säga att jag började på riktigt, började mäta min kropp och vikt en gång i månaden för att lättare se resultat. Skrev upp mina pass i en bok för att se hur mycket jag ökat i styrka. 
 
Idag tycker jag att det är fruktansvärt roligt att gymma, kör 3-4 pass i veckan, slutat gnälla om att det är jobbigt för länge sedan och tycker inte att det är lika tungt mentalt. Har börjat äta mer ordentligt och efter ett kostschema för att få best resultat. Mitt nuvarande mål är magrutor och det går framåt!
 
 
Våren 2012
 
 
 
Det tar sig ;)
 
 
 
 
Uppvärminingsset 20kg knäböj

Favorit serier

2013-05-12, 14:02:00 / Kategori: Om Frida
Min favorit serie utan tvekan och på första plats
På andra plats
 
 
På tredje plats
 
 
På fjärde plats
 
 
 
Sen är jag väldigt svag för svenska kriminal serier så som Wallander, Beck,
Irene Huss, Maria Wern, Johan Falk osv.

Min senaste operation

2013-05-11, 13:32:00 / Kategori: Vardag
Föddes med en sjukdom som gjorde att jag inte kunde äta utan att kräkas upp allt nästan varje gång. Detta gjorde att jag fick en peg in opererad för att kunna få sondmat igenom den i stället. När jag var omkring 10-11 år blev jag så nära friskförklarad som det går och pegen togs ut. Kvar lämnades ett fruktansvärt fult ärr som jag inte fick göra något åt innan jag fyllt 18 år. 
Två veckor innan jag fyllde 20år åkte jag till kalix sjukhus tillsammans med Gustav som var världens bästa stöd och gjorde en plastikoperation för att få ett snyggare ärr. Innan operationen fick jag till en början lugnande precis innan de skulle sätta in en kanyl. Där efter somnade jag av mig själv och vaknade upp när det var dags, fick narkos och somnade än en gång. Efter mindre än en timme på operationsbordet vaknade jag senare upp på avdelningen för uppvak. Fick sova ytterligare lite till innan jag fick gå på toaletten och sen fika. Var på sjukhuset allt som allt i ungefär 6h innan jag och Gustav äntligen kunde åka hem till Luleå igen. 
Hade från början både tejp och bandage på magen för att skydda stygnen och minska svullnad och blåmärken. Fick äta smärtstillande ett par dagar och vila från fysisk aktivitet i två veckor. Efter en vecka fick jag ta bort stygnen på vårdcentralen och skulle där efter inte utsätta det nya ärret för sol under ett helt år. Allt för att låta ärret blekna så mycket som möjligt.
Nu har det gått över ett år sedan jag opererades och mitt nya ärr är ingenting jämfört med hur det såg ut innan. 
 
 
FÖRE
 
 
 
MED BANDAGE
 
 
 
STYGNEN
 
 
 
EFTER

En egobild + fem fakta

2013-05-10, 10:30:00 / Kategori: Om Frida
 
1. Jag hatar spindlar
2. Om jag är ledig brukar jag ligga kvar i sängen i flera timmar på morgonen fast jag är vaken
3. Jag har väldigt svårt för att spara pengar
4. Om jag verkligen, verkligen vill ha något ser jag till att jag får det
5. Jag har aldrig haft ett enda hål någonsin i mina tänder

Dagens

2013-05-09, 21:45:00 / Kategori: Dagens
DAGENS:

Humör: Bra
Planer: Vika tvätt, jobba
Lyssnar på: Love without tragedy
Artist: Rihanna
Tv program: Halv åtta hos mig
Bästa: Får betalt som om det vore helg
Blogg: Alla möjliga på bloglovin
Väder: Grått
Gjort: Ätit frukost
Beroende: Jobba, snus och Gustav
Känsla: Lycklig
Sämsta: Än en gång att jag jobbar eftermiddag i stället för förmiddag och får träffa hjärtat så lite
Klädsel: Tränings tights från Adidas och min Cheer Future t-shirt
Mat: Grillspett, smörgås med gravad lax och mjölk
Frisyr: Rufsigt ihopsatt i en svans
Citat: "Min egen fitness brud ;)" - Gustav
Saknad: Min babe <3
Vän: Saknar min Rebecca
Plats: Hemma i soffan
Pryl: Datorn
Minne: Allt mys med hjärtat innan vi blev tillsammans
Längtan: Tills jag slutar och får komma hem och mysa med världens finaste :)
Köp: Ingenting

Motivations

2013-05-09, 15:28:00 / Kategori: Träning
 
 

Lips of an angel

2013-05-09, 12:21:01 / Kategori: Vardag
Snart har vi varit tillsammans i ett helt år, umgåtts i 1,5år, bott ihop på riktigt i ett år, bott ihop till och från i 1 år och några månader och varit förlovade i 3 månader. Det hade aldrig kunnat bli bättre än så här!! Känns så galet bra att vara med en sån underbar kille som gör mig till världens lyckligaste tjej varje dag :) 
 
 
2012.01.02 helt ovetandes om hur fantastiskt bra allt skulle bli ♥

Mina bästa <3

2013-05-07, 23:12:38 / Kategori: Fotografier