A hundred percent concentrated power of will!

2013-03-26, 20:22:23 / Kategori: Träning

Det är dagar som idag som jag inte vill gå hem från gymmet. När allt flyter på, man ökar vikten och ingenting känns tung eller omöjligt.

Nästa vecka kommer jag börja deffa så att mina magrutor kommer fram ordentligt. Kommer köra 10 veckor och kommer lägga in kondition i träningsschemat igen. Yey, läääängtar!


När livet är som bäst!

2013-03-25, 12:18:41 / Kategori: Vardag

Nu var det ett tag sedan sist och det har hunnit hända en del :)
Cheerleading dm har hunnit vara där min och syrrans lag hade uppvisning i början. Resten av tävlingen satt jag som tidtagare. Var så sjukt kul att stå på en tävlingsmatta igen :) Hade världens bästa support uppe på läktaren i form av älskling, klädd i en cheer future tröja såklart. Gissa om han var fin! :)

Sen har jag hunnit bli ett år äldre, yes nu mera 21. Kommer dock glömma bort det och garanterat svara 20 om någon frågar hur gammal jag är. Haha. Hade den bästa födelsedagen någonsin. Gustav hade tagit ledigt från jobbet gör att vara med mig hela dagen. Inte nog med det så hade han gjort frukost tills jag klev upp, sen hade han också satt igång hellcats som vi såg medan vi åt :) Fick världens finaste inslagna paket också, med ett träningsarmband till telefonen i. Precis vad jag önskade mig :) Större delen av dagen låg vi bara i soffan och myste. Fick besök av halva min familj på kvällen och efter det gick jag och älskling till gymmet. Gick hur bra som helst där och ökade i varenda övning, yeah!

Helgen där efter hade vi fest så det kikade förbi en massa folk, mycket trevligt :)

I fredags gjorde min fina Gustav en favorit i repris, bjöd mig på fin middag. Den här gången på Allstar och som jag har längtat efter deras mat :) Var super mysigt att sitta där bara vi två, äta god mat, prata och dö av skratt :) Han är helt klart bäst! När vi kom hem till Boden igen så körde vi ett pass på gymmet.

I lördags var vi bjudna på palt middag hos pappa. Fick massa fika och godis också. Var skönt att träffa dem igen efter ungefär tre månader. Bortskämda blev vi också när vi fick med mat hem också :)
Innan vi åkte till pappa var vi på stan i Boden och jag fick en pwo av älskling, tack Babe!

Nu ska jag snart kliva upp ut sängen och gå till jobbet för en kort eftermiddags tur :)


Gustav <3

2013-03-10, 08:08:57 / Kategori: Vardag

Det har aldrig känts så rätt med någon som det gör med dig babe!
Jag älskar dig Gustav ❤


.

2013-03-08, 18:04:18 / Kategori: Fotografier

 

Sjuk

2013-03-04, 20:19:50 / Kategori: Vardag

Ååh veckan kunde inte börja sämre, jag är sjuk.. Ont i halsen, snorig, trött och feber. Därför har jag spenderat första delen av dagen i sängen och den andra i soffan. Har rensat upp en del på min externa hårddisk och beundrat sötnos när han har sovit en stund efter jobbet.
Nu sitter jag på gymmet med träningsabstinens och kollar på när Gustav kör ett pass. Jag vill också vara med..
Nåja ska försöka
äta något när vi kommer hem och sen se på farmen. Blir nog en ganska tidig kväll i kväll.

https://cdn1.cdnme.se/2251949/7-3/pic_5134f37d9606ee6381899f18.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2251949/7-3/pic_5134f3819606ee639013db1b.jpg" class="image">


Bara massa mys :)

2013-03-04, 14:07:20 / Kategori: Vardag

Usch vad helgerna går fort alltså. Ändå hade jag och älskling typ 4 dagars helg :) På fredagen myste vi hemma i soffan till skilda världar innan vi åkte till Luleå och acctive. Gustav köpte lite nya träningsgrejer. Sen gick vi vidare till make up store där jag fick med mig en påse hem :) Innan vi åkte tillbaka till Boden så hälsade vi på Fredrik och Rebecca :)
Hemma i Boden så bytte vi om till träningskläder och gick till gymmet.
När vi var klara där så skyndade vi oss hem och dök ner i soffan framför skilda världar igen :)

Lördag tog vi en ordentlig sovmorgon innan vi åkte och badade. Det var verkligen hur mysigt som helst. Sitta i en varm bubbelpool och bara mysa och pussas :)
Efter badet åkte vi och solade, så nu har vi båda fått oss en tjusig bränna och gissa om det var skönt? :)
Senare mot kvällen drack vi lite drinkar hemma innan vi gick till Anders och drack öl. Närmare ett gick vi ut på krogen, dansade, älskling bjöd i baren och hade det oförskämt bra :)
När vi kom hem från krogen så käkade vi framför skilda världar. Sen lyckades jag somna i hjärtats famn också, haha så mysigt :) Halv fem på morgonen lyckades vi komma i säng :)

Söndagen fick ni redan igår så här är em bild från i lördags på krogen.


Cheer söndag

2013-03-03, 21:11:12 / Kategori: Vardag

Som vanligt tränar jag små tjejerna i cheerleading tillsammans med syrran på söndagar. De var verkligen hur duktiga som helst idag, så uppvisningen på söndagens tävling kommer bli gryyyyym!
Fick som sagt mina cheerkläder tidigare i veckan och nu har jag också fått min roset så att jag ser mer ut som deras tränare :)
Sitter och lyssnar på cheer musik just nu och väntar på att jag ska få hem cheer serien hellcats, kan knappt vänta!!!

Här får ni en liten skymt av cheer tröjan och rosetten. Såklart fick lill stumpan vara med på ett hörn också :)