Saknar mina älsklingar där hemma

2012-11-24, 20:13:13 / Kategori: Fotografier


Ny P-stav

2012-11-23, 11:55:17 / Kategori: Vardag

Igår var jag på Sensias hälsocentral och besökte deras BVC avdelning. Med mig hade jag världens bästa stöd i form av Gustav.
Var helt säker på att det skulle göra förbannat ont och att jag skulle dö typ. Det gick däremot hur bra som helst och jag kände knappt något. :) Gustav var helt underbart bra att ha med sig vid sånt här, han höll mig i handen och såg till att jag kunde ha det så bra som möjligt. Han är helt klart bäst!
Min/ vår (?) barnmorska var helt suverän också. Tror knappast att jag/ vi hade kunnat få en bättre. Hon var både trevlig och väldigt lugn. Lät mig helt enkelt ta sen tid jag behövde. :)

Nu har jag i alla fall plockat ut min gamla p-stav som jag haft i två och ett halvt år och satt in en ny som kommer hålla minst lika länge.
Sen efter det får vi se vad som händer ;)


Allt har en första gång

2012-11-21, 16:14:44 / Kategori: Vardag
I natt blir det precis ett år sedan som jag och Gustav sov med varandra :)
Minns det typ som om det vore igår. Gustav kom och hämtade mig från busstationen efter att jag hade varit och jobbat. Jag hade lovat honom att hjälpa en av hans kompisar att lära sig dansa bugg.
När vi var färdiga med det frågade Gustav om jag ville hänga med honom hem och se på film, vilket jag gjorde. Vi såg en skräckfilm och tiden rann iväg så jag blev helt enkelt kvar där. 

Är himla glad för att det blev så :)
 
Älskar dig Gustav ♥
 
 

Love <3

2012-11-16, 20:13:03 / Kategori: Vardag

Idag har jag och älsklings hjärtat varit tillsammans i ett halvår. Inte så länge kanske men det är faktiskt det bästa 6månaderna i mitt liv som jag kan minnas :)

Kan inte annat än vara lycklig för att jag har världens finaste och bästa pojkvän i världen.
Tack för att du gör mig så lycklig. Puss!


Liten update sen sist

2012-11-15, 00:17:11 / Kategori: Vardag
Jag är fortfarande sjuk och därför händer det inte allt för mycket spännande i mitt liv just nu. Är ganska less på att gå mellan soffan och sängen och bara se lägenhetens väggar.

Men lite har i alla fall hänt. Jag har pratat med en barnmorska på Sensia och kommit överrens om att plocka ut min p-stav och sätta in en ny. Redan nästa torsdag är det dags och jag är sjukt nervös, tur att jag har världens finaste pojknän som lovat att följa med som stöd (eventuellt får han i uppgift att torka tårar också HAHA!)
Så den lilla jävlen till nål som innehåller staven hämtade jag ut på apoteket i tisdags. 

Senare på tisdagkväll när Gustav farit iväg för att jobba så kom Jossan hit. Vi åkte och köpte godis och bänkade oss sedan i soffan och surrade bort flera timmar. Klockan han bli 1 på natten när hon åkte hem och då gick jag och la mig idrekt. 

I morgon ska jag gå på stan med Jossan om jag mår bättre. Ska bli skönt med lite frisk luft och kanske lite shopping också, vi får väl se :) 
På lördag är det fest i alla fall. Först lite förfest hos Jossan och sen drar vi ock käkar på Allstar där vi stannar hela natten. Kan knappt vänta tills jag får äta där, så sjukt god mat, sen kommer hela allt vara grymt kul. :)
 
Sist men inte minst så har jag inte dansat på flera veckor vilket resulterat till dansabstinens. Det har urartat helt och nu sitter jag och nöter buggmusik på spotify. Gustav har iaf lovat att vi ska råda bot på det i morgon, så blir lite dans här hemma, haha love it!
 
Nä det här blev lite svamligt men det struntar jag i! ;)
 
 
Buggtävling :)

Vackrast i världen

2012-11-13, 11:56:04 / Kategori: Vardag

Min fina kom hem från jobbet i morse och gosade ner sig under täcket med mig. Jag har vaknat ganska nyss och vill bara väcka honom för att mysa. Fast det vore väldigt taskigt så jag få helt enkelt ligga här bredvid honom och läsa tills han vaknar.
Kan inte sluta att titta på honom för han är så himla söt när han sover <3


Ny nattvecka

2012-11-12, 23:33:16 / Kategori: Vardag

Gustav har åkt och jobbat natt för några timmar sedan, och jag ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Nyser, snörvlar osv om vartannat. Är fortfarande sjuk och har inte kunnat träna på hela helgen. Har försökt trösta mig med lite Ben&Jerrys och en film utan vidare framgång.

Tänkte byta liggplats från soffan till sängen nu och läsa några sidor ur min sjukt bra bok, "Femtio nyanser av honom" innan jag sover. Längtar som en tok tills min fina kommer hem igen.


Shopping när det är som bäst

2012-11-11, 13:06:10 / Kategori: Shopping

I fredags åkte jag och hjärtat till storheten för att handla lite på systemet. Svängde in en snabbis på media markt för att kika lite. Ut kom vi sen med varsin iPhone 5, spontan shopping när den är som bäst alltså :)
Egentligen var det bara Gustav som skulle köpa en ny telefon men han tyckte att jag också var värd en ny och då fick det bli så :) <3


Sjuk

2012-11-11, 10:12:19 / Kategori:

Jag och hjärtat hade myskväll igår. Vi lagade tacos tillsammans, tände massa värmeljus och såg på filmen Ted. Synd bara att jag är så himla förkyld och somnade redan kl 21. Stackars Gustav som fick se film själv, tur att han var mysig med mig ändå :) Nu har jag fått sova i 12h och känner mig lite piggare. Ligger i soffan med två spinnmaskiner, äter juleskum och ser på skilda världar.
Längtar tills min Gustav vaknar <3


Vilodag

2012-11-07, 12:26:23 / Kategori: Träning
Igår var jag och hjärtat och tränade igen. Jag körde först tio minuter på löpbandet och sprang faktiskt hela tiden i relativt högt tempo, sedan körde vi triceps, axlar och mage. Men det absolut bästa var att inget kändes speciellt tungt eller jobbigt på hela tiden, vilket gjorde att jag inte gnällde något alls - mer än att jag tyckte det tog för lite. HAHA. Fick även beröm av Gustav att jag varit duktig! :) 
 
Har gått in i tränings vecka nummer tre nu och det blir både bättre och roligare hela tiden.
Idag blir det däremot vila för mig eftersom att jag jobbar kväll och stannar hos mamma över natten, jobbar förmiddag i morgon och är ingen större idee att åka hem för några få ynka timmar som jag ändå sover bort. Men i morgon efter jobbet, då är det gymmet igen. Även fredag och lördag, på lördag ska jag nämligen träna med Jossan. Vi ska prova på sh'bam, ska bli grymt kul och inte minst för att få lite tjejsnack :) Efter det misstänker jag att jag och Gustav kör ett styrkepass också.
 
Har förresten gått ner i vikt sedan jag började träna, låg på 57kg innan och nu ligger jag på 54,6kg. Jag är lite tveksam på om det beror på träningen men Gustav är helt säker så jag får väl lite på honom, han brukar ju oftast ha rätt :) 
 
 
I våras; 57kg

Lika bra att säga det på en gång :)

2012-11-06, 13:01:53 / Kategori: Vardag
Vi har en stor nyhet!! :) 6+6 veckor!!! Jag vet, är ganska chockad jag med! Vi längtar jättemycket allihopa! ♥ Vi kan liksom inte tro det själva.. Men lika bra att göra det officiellt på bloggen, så slipper vi försäga oss. För det syns redan lite och om några veckor kommer det inte vara någon tvivel att alla ser det.... 
Det är julafon om knappt 7 veckor :)
 
Haha, tyckte den var himla rolig ;)

Gymgossisten paketet

2012-11-06, 10:58:23 / Kategori: Träning
Vårat träningspaket kom för ungefär en vecka sedan och jag har redan använt mina produkter och är super nöjd.
Blev en shaker, rosa såklart, ( Älskar rosa och vill typ att alla mina träningsgrejer ska innehålla något rosa. Blir som så extra tjejigt ;) ) 4kg Whey 80 med mintchoklad smak, (älskar smaken) och sen en burk med fettförbränningskapslar :) Kapslarna har jag inte provat än men tänkte börja med det efter nyår då det är dags att "tighta" till kroppen ordentligt. Kommer bli grymt bra :D
 
 
Tävlingen har börjat, ska ha magrutor innan mamma ;)

You'r beautiful like diamonds in the sky

2012-11-02, 07:24:01 / Kategori: Vardag

För mig är du världens vackraste, jag älskar dig <3