Tisdag 26/2 -13

2013-02-26, 23:08:16 / Kategori: Vardag

Sover hos syrran i natt eftersom att jag ska jobba på KappAhl i morgon. Perfekt också att min fina jobbar natt, så slapp jag sova själv också :)
Jag och Gustav kom hit vid halv nio i kväll för att hinna umgås lite innan han var tvungen att åka och jobba :) Själv gjorde jag bort mitt jobb pass i morse, 7-13. Himla skön tur :)
Nåja när vi kom hit till syrran fick jag äntligen mina efterlängtade cheerkläder, wiiiie :D Sen gick vi ut på promenad med hundarna, världens finaste chihuahuor. Tror till och med Gustav blev lite kär i dem ;)

Gissa vem som kommer sova som en prinsessa i natt?
Jo jag, för jag har Ronjas Hello Kitty täcke, yey! :D


Helgen

2013-02-25, 10:52:55 / Kategori: Vardag

Den här helgen har varit riktigt bra :)
I fredags hade jag och Gustav en hel dag och kväll bara för oss själva. Låg i sängen typ hela förmiddagen innan vi gick till systemet och handlade. Där efter gick vi och tränade. Gissa om någon har träningsvärk typ överallt? :) Fick beröm för min teknik och att jag gjorde allt helt fel fritt. Både jag och älskling var sjukt nöjd med att jag klarade av vikterna också. Haha, älskling sa att han tyckte att jag var starkare än vad man kan tro, tror han blev lite imponerad av mig ;) Lill tjejen kan om hon vill :) Enligt Gustav så kommer jag tydligen öka i styrka efter varje pass, vi får väl se :)

Efter gymmet skyndade vi oss hem och gjorde oss i ordning. Älskling hade en överraskning - bjuda mig på fin middag på panelen, vilket jag redan skrivit om :) Maten var sjukt god och vi hade det super mysigt. Har blivit rejält bortskämd nu den senaste tiden :)
När vi hade ätit klart så åkte vi till godisarenan innan vi åkte hem och la oss i soffan. Drack varsin drink medan vi kikade på farmen och gladiatorerna. Där efter gick vi och la oss direkt :)

Lördag så spenderade vi åter igen hela förmiddagen i sängen. Jag fick massage och vi låg och pratar hur länge som helst om allt möjligt :) På eftermiddagen gjorde vi oss i ordning för att åka till Luleå för fest hos Rebecca och Fredrik :) Att se Reb var ett mycket kärt återseende och vi passade på att både bugga lite och ta igen massa tjejsnack :) Där efter styrde vi mot Olearys där det bjöds på ännu mer dans och andra trevligheter :)

Söndag morgon vaknade vi upp hos Rebecca och Fredrik. Käkade pizza till frukost och spelade gamla Mario party. Älskling vann såklart. Haha :)
Väl hemma igen så gjorde jag mig i ordning för att träna småtjejerna i cheerleading. När deras träning var slut så åkte jag och Gustav till suntan där vi solade.
När vi kom hem igen så myste vi i soffan en stund innan Gustav åkte till jobbet. Själv slog jag igång volym 9 av skilda världar och såg flera avsnitt innan jag somnade :)

Blev sjukt glad när jag vaknade 7 imorse och såg min kärlek stå och klä av sig i sovrummet för att sen mysa ner sig under täcket med mig :)
Strax ska jag gå och jobba, 12:30 - 21:00. Sen blir det några avsnitt till med skilda världar :)

Än en gång, den här helgen har varit såååååå bra. Tack älskling, du är bäst!<3


Romantik

2013-02-23, 01:17:09 / Kategori: Vardag

Min egna stjärna bjöd på romantisk middag på Panelen. Du är bäst hjärta!
Sen har vi bara myst hemma framför tv:n
Älskar dig min Gustav <3


Våfflor

2013-02-20, 22:26:07 / Kategori: Vardag
I kväll har jag haft fina Madde och Robin på middag, gjorde våfflor och det blev uppskattat :) Synd bara att hjärtat inte kunde vara med, men nästa gång så ;) Har blivit en jäkla massa surrande och i morgon kommer jag ha träningsvärk i magen av allt skratt. Robin är ju bara för rolig alltså, känner att jag ler så fort jag ser honom, HAHA!
Han och älskling kommer nog kunna ha mycket roligt tillsammans, samma humor typ :)

Nu sitter jag och lyssnar på intressant musik, Loke - dialog mellan älskade, haha så braaa :) Väntar på att min kära ska komma hem snart också, så han får lite våfflor i magen också :) Sen se någon film och bara mysa :)

Middag

2013-02-19, 15:15:47 / Kategori: Vardag

Har kilat över till Malin för att umgås :) Blir pannkaka till middag här sen när Ante kommer hem :) Myyyys!
Underbart att bli bjuden så här mitt i veckan, fina vänner man har :)


God natt

2013-02-19, 02:19:20 / Kategori: Vardag
Nu ska jag gå och sova bredvid det finaste jag har :) ♥
Sleep tight!
 

Femtio nyanser

2013-02-18, 14:42:27 / Kategori: Vardag

Alltså de här böckerna... To die for!!!

Älskling är och jobbar så jag hade tänkte sluka resten av bok nummer två i serien. Jag brukar i vanliga fall inte gilla att läsa, men dessa... Helt omöjligt att sluta!
Ska skynda mig att läsa ut boken så att Rebecca kan låna den sen. Tänkte sikta på att ha läst klart den till helgen så jag kan ta med den åt henne bär vi ska dit :)


Världens bästa liv

2013-02-17, 22:20:00 / Kategori: Vardag
Jag har typ världens bästa liv, känns så åtminstone :) Har bara fina och helt underbara personer i mitt liv och världens absolut bästa pojkvän! :) 

I fredags fick jag en super bra idee att vi skulle fara till Valvträsk och mysa efter att hjärtat mitt slutat jobba :) Ett på natten kom vi fram och Gustavs mamma blev typ överlycklig. Hela hans familj blev super glada att vi förlovat oss och fick höra säkert hundra gånger vilken fin tjej jag är, värmer himla bra i hjärtat att höra :) Fick höra att hans systers man och hans syster dotter trodde att jag var gravid också, jag höll typ på att skratta ihjäl mig. De blev lite besvikna när jag sa att det inte riktigt var så utan att de fick nog vänta ett bra tag på det. Har ju alltid sagt att jag inte ska ha några barn eftersom att jag tycker att de är läskiga. HAHA men vi får väl se, kanske ändrar åsikt någon gång!

På tal om barn har jag blivit hjälp tränare i Cheerleading igen till barn i 5-8års åldern och det känns bra. De är himla söta och ska vara med en hela tiden och helst stå kloss emot en. HAHA bra psykisk träning för mig. Jag syrran och Emmelie stuntade lite med Ronja också och hon är verkligen huuuuuur duktig som helst, helt stolt över henne :)
 
Annars så har vi haft besök i helgen av min fina Rebecca och det var så mysigt att få ha henne här :) Senare kom också Kristoffer och Ella hit, vi kikade på melodifestivalen, drack vin/ drinkar, käkade godis och chees heartz! omnomnom...! Bra mysigt var det i alla fall :)
 
I veckan kommer även Madde och Robin förbi för att kika på lägenheten och bara surra en massa :) Ska bli mysigt. Eventuellt kommer Malin hit i morgon också och dricker kaffe om jag inte jobbar :) Så kommer surra bra mycket i morgon också :) Synd bara att min fina jobbar hela veckan och inte kommer hinna träffa någon av dem :/ Nåja, han kan åtminstone vara med på lördag då det blir fest i Luleå hos Rebecca :) Som jag längtar alltså!!
 
Jag kom förövrigt hem för en stund sedan efter ett benpass med mamma på gymmet. Känns himla bra att ha henne så nära så man kan hitta på sånna här saker och ses lite oftare :) Hon är föresten grym på gymmet och verkar ha hur mycket energi som helst. Power morsan nummer ett! :) Hon kommer bli bra fit om hon fortsätter så här. Då kan jag och mamma vara fit ihop ;)
 
Här är förresten filmen på stuntet med Ronja; 
 

Uppdatering alla hjärtans dag

2013-02-15, 20:10:42 / Kategori: Vardag

Det blev en otroligt bra kväll igår. Älskling blev glad för överraskningen :) Han fick tacogratäng, färsk sallad och ett glas vin till middag. Sedan fick han chokladmousse med hallon och ett glass rasberry daiquiri. Sist men inte minst fick han öppna sin present och fick ett kort där jag hade skrivit ner några fina och väl valda ord :)

Såhär såg det ut;


Valentine's day

2013-02-14, 17:53:07 / Kategori: Vardag
Direkt klockan blev över tolv fick jag min alla hjärtans dag present av min fina och det är den absolut bästa present jag någonsin fått. Min älskling ställde den frågan som alla tjejer någon gång vill få - om jag ville förlova mig med honom, och det var klart att jag ville. Utan någon som helst tvekan. Däremot fick jag kämpa för att inte börja grina, kan lova att det inte var lätt. Nu sitter det alltså en ring på mitt vänstra ringfinger. Den kommer däremot att bytas ut eftersom att den bara är provisorisk. Vi ska tillsammans gå och beställa riktiga någon gång nästa vecka, så jag får välja vilken ring jag vill ha :) 
Jag lovar att jag somnade tätt intill min fina (ja nu är han definitivt min, min, min och bara min, föralltid :)) i natt och med ett leende som fortfarande inte försvunnit, om det nu någonsin gör det, haha. Är så jävla glad rent ut sagt! ♥
 
Just nu är min älskling på jobbet och kommer hem strax efter 23. Fram tills dess ska jag plocka undan lite här hemma, laga god middag, göra efterrätt, slå in hans present, ta fram vinet, tända massa ljus och göra i ordning drinken som ska vara till efterrätten. Kommer vara den absolut bästa dagen och kvällen i hela mitt liv hittills. Eller delad plats med dagen då vi officielt blev tillsammans. :) ♥
 
Man kan väl säga att det var här det började :) ♥
 

Feb. 09, 2013

2013-02-09, 00:01:29 / Kategori: Vardag

Jaha, var ett tag sedan jag skrev om vad som hänt i mitt liv, förutom allt snuttigulliga om min fina Gustav. Haha ;)

Nåja, hjärtat mitt har hunnit med att ha magkatarr, tror aldrig jag sett en människa eller annan varelse för den delen ha så fruktansvärt ont. Tur i oturen fick jag i alla fall ha han hemma en hel vecka och bara mysa, i stället för att han skulle ha jobbat natt.

Vi har hunnit med att flytta, yey :D ! Aldrig mer 8000kr i hyra, helt sjukt för en två som inte ligger super centralt eller med några jätte fancy grejer. (Kommer sakna den inglasade balkongen, that's it)
Vi har numera en tio kvadratmeter mindre lägenhet men betydligt charmigare med halverad hyra och mitt i centrum. I och för sig i Boden men det fungerar super bra, då kan vi spara bra med pengar och hitta på massa roligt :)

Jobb har bara öst in för min del så det kommer bli bra med pengar i mars :)
Träningen har också gått bra, har fått extremt mycket bättre kondition och ökar vikterna för varje vecka typ :) Har även gått ner i vikt av vårt nya kostschema så mycket fett har försvunnit. Mina fina magrutor är så gott som framme :) Vi har också fått påfyllning av protein, pwo, shakers och inte minst grymt snygga tränings tights åt mig från better bodies. Svarta med ceriserosa detaljer, sjukt snygga.
Synd bara att jag igår sträckte högra skinkmuskeln på gymmet och nu mera knappt kan gå. Knaprat värktabletter och haft iprengel som min bästa vän hela dagen. Älskling har varit helt underbar och hjälpt mig med i princip allt, lagat mat, hjälpt mig till och från sängen, klätt på mig osv, you name it!

Nu har han varit tvungen att lämna mig hemma för att åka och jobba, natthelg och det suger hårt. Inte mycket jag kan göra med min onda skinka, mer än att ligga i soffan och se glad ut, typ.
MEN, det är hans sista natthelg och jobbhelg överhuvudtaget på bra länge nu när de går ner på treskift. Så framöver får jag ha han hemma och mysa med honom varje helg, det stavas underbart <3

Tänkte krypa ner under täcket nu och inta världen som utspelar sig i femtio nyanser trilogin. Som jag har saknat dem. Sen sova gott tills Gustav gosar ner sig bredvid mig och jag får mina efterlängtade pussar :)

God natt


Ögongodis

2013-02-06, 10:29:04 / Kategori: Fotografier

Jag är så himla glad att jag har så här fin utsikt varje dag, snygga kille!!
Världens bästa är han och gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden, varje dag. ❤